Ja 990:- (tillval)

Ja 1 990:- (tillval)

Riktad CV

Du har valt CV-RIKTAD som innehåller:

• Träffsäkert kompetenserbjudande

• Framgångsrik layout

• Optimering för CV-databaser

• Telefonintervju

Så snart vi fått din beställning återkommer en av våra cv-experter med förslag på intervjutider. Därefter utformar vi ditt CV som korrigeras efter din feedback i en slutlig version. Beräknad leveranstid är 7 arbetsdagar och kostnaden 2190 kr. Kunden har efter leverans av utkast en kalendervecka på sig att inkomma med önskemål om ändringar.

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen, PuL. I och med att du gör din beställning godkänner du våra villkor.

Varför en Riktad Cv?

För att väcka intresset hos den som läser ansökningshandlingar bör man känna till hur en rekryteringsprocess går till, och vad som efterfrågas. Söker man inom en specifik bransch eller tjänst, är konkurrensen stor vilket innebär att man kan försvinna i mängden om man inte kan erbjuda någonting utöver det vanliga. Med en riktad cv kan man nå betydligt längre än med generella handlingar. Vi uppmuntrar därför alla våra kunder att noga tänka igenom hur man kan sticka ut. Det kan vara svårt att veta vad man skall lyfta fram, vad som är privat och vilka erfarenheter som kan vara till hjälp i ansökningarna. Vi har stor erfarenhet av rekryterings- och omställningsuppdrag och vet hur lätt det är att missa detaljer som kan vara mycket värdefulla för den som läser ditt cv. För att våra kunder inte skall fastna i utslitna formuleringar och otydlig design, har vi inkluderat telefonintervju när man beställer riktad cv. För mer information om riktade dokument från Cv center

Den vi bedömer lämplig för arbetet med just ditt cv kontaktar dig inom några dagar från det att du beställt riktad cv. Ni bokar sedan en tid för intervju där ni kan diskutera ambitioner och önskemål. I dessa samtal uppdagas ofta en uppsjö fakta som kan vara bra att använda sig av. Du håller hela tiden kontakt med personen som skriver ditt riktade cv och kan efter utkastet komma med önskemål om ändringar. Dina ansökningshandlingar levereras i word-format så du lätt kan bygga vidare på ditt cv över tid.

Huvudsida Cvcenter