Ja 1 990:- (tillval)

LinkedIn-profil

Sociala medier blir allt viktigare för att profilera sig och den egna kompetensen. Med en slagkraftig profil på LinkedIn ökar du synligheten och attraktiviteten på marknaden.

Du har valt LinkedIn-profilen som innehåller:

• Träffsäkert kompetenserbjudande
• En presentation av dig, din bakgrund, dina erfarenheter m m
• En personlig intervju för att säkerställa att dina kompetenser framhävs
• En färdig text du själv kan lägga in på LinkedIn

Så snart vi fått din beställning återkommer vi med förslag på intervjutider. Därefter utformar vi din LinkedInprofil som korrigeras efter din feedback i en slutlig version. Beräknad leveranstid är 10 arbetsdagar och kostnaden är 1790 kr. Kunden har efter leverans av utkast en kalendervecka på sig att inkomma med önskemål om ändringar.

Alla fält markerade med (*) är nödvändiga att fylla i.

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen, PuL. I och med att du gör din beställning godkänner du våra villkor.

En profil för LinkedIn

LinkedIn och andra sociala medier blir allt mer viktigt för att presentera och marknadsföra sig själv och sina kompetenser. Det finns företag som idag bara använder sig av sociala medier vid rekrytering. Traditionell annonsering i tidningar och på nätet används många gånger inte alls. Så för att säkerställa att du syns bör du ha en profil som är slagkraftig.