Ja 1 990:- (tillval)

Konsult-CV / Konsultprofil

För dig som är konsult och behöver en bra presentation som framhäver dina personliga kvalifikationer och ditt företag vid upphandlingar, offerter eller för en allmän presentation.

Du har valt Konsult-CV som innehåller:

• Träffsäkert kompetenserbjudande
• En presentation av dig, din bakgrund, dina erfarenheter m m
• En personlig intervju för att säkerställa att dina kompetenser framhävs
• Professionell layout och omfattar normalt sett 1-2 A4-sidor

Så snart vi fått din beställning återkommer vi med förslag på intervjutider. Därefter utformar vi din Konsultprofil/Konsult CV som korrigeras efter din feedback i en slutlig version. Beräknad leveranstid är 10 arbetsdagar och kostnaden är 2390 kr. Kunden har efter leverans av utkast en kalendervecka på sig att inkomma med önskemål om ändringar.

Alla fält markerade med (*) är nödvändiga att fylla i.

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen, PuL. I och med att du gör din beställning godkänner du våra villkor.

Vad är ett Konsult-CV?

Du får ett snyggt, välskrivet och layoutat dokument du kan använda i din verksamhet och som underlag för presentationer, offerter och uppdrag.

Tjänsteföretag behöver ofta presentationsmaterial som en viktig del i försäljningen för att ge offerter eller i andra sammanhang där man presenterar personer, kompetenser och verksamhet.
KonsultCV är ett marknadsverktyg för företag i olika branscher och storlek som används för att framhäva och visa på en viss typ av kompetens. Konsultprofilernas användningsområde inkluderar allt från upphandlingar, offertunderlag till en förfrågan från en potentiell kund. En konsultprofil skrivs ofta punktvis i tredje person och är mer kortfattat än ett CV som är mer i beskrivande form. En vanlig Konsultprofil består av 1-2 A4-sidor.