Ja 990:- (tillval)

Ja 1 990:- (tillval)

Bas-CV

Du har valt CV-Bas som innehåller:

• Träffsäkert kompetenserbjudande
• Framgångsrik layout
• Optimering för CV-databaser
• Telefonintervju

Beräknad leveranstid är 7 arbetsdagar och kostnaden är 1190 kr. Kunden har efter leverans av utkast en kalendervecka på sig att inkomma med önskemål om ändringar.

Alla fält markerade med (*) är nödvändiga att fylla i.

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen, PuL. I och med att du gör din beställning godkänner du våra villkor.

Vad är ett Bas-Cv?

Även om man saknar längre erfarenhet inom den bransch till vilken man söker, kan man ha åtskilliga kunskaper och egenskaper som är till nytta vid en rekrytering. Ett vanligt misstag är att lyfta fram ovidkommande information som kan relateras till branschområdet och glömma bort personliga egenskaper och kunskap som kan uppfattas positivt av den som läser ansökningarna. Som nyutbildad har man, av naturliga skäl, inte hunnit samla någon längre erfarenhet. Dock har man nya och aktuella kunskaper som kan väga tungt om de presenteras på rätt sätt.

Vid större rekryteringar och komplexa uppdrag är det allmänt känt att man noga behöver tänka igenom hur man väljer att formulera sig och vad man skall lyfta fram för att väcka störst intresse. Faktum är att samma sak, i allra högsta grad, också gäller när man vill ta sig in på marknaden. Då vi har stor erfarenhet av arbete med omställningsuppdrag och rekrytering av unga, kan vi sålla i den information du inkommer med och sammanställa dina kunskaper i ett generellt cv. Vid beställning av detta cv, tar vi fram enklare sammanställningar av dina kunskaper och paketerar dessa med hänsyn till bransch och önskemål.

Dina ansökningshandlingar levereras i word-format så du lätt kan bygga vidare på ditt cv över tid. Söker du en produkt som ger dig bästa tänkbara grundförutsättningar för att lyckas med jobbsökningar och cv, är vårt bas-cv rätt val. Ibland är inte det viktigaste vad man har att presentera utan hur man väljer att presentera det.

Förstasida